Els Gegants i les bèsties del Pi a les exposicions de les Festes de la Mercè 2011

Ja podeu visitar les nostres figures a les diferents exposicions de cultura popular que es realitzen en diferents punts de la ciutat amb motiu de la Mercè 2011.

Del 12 al 23 de setembre (de 10 a 20h) “Mostra dels Gegants de Barcelona”: els Gegantons del Pi i la resta de gegants dels diferents barris de Barcelona estaran exposats al Pati Manning (C. Montalegre, 7).

Del 17 al 25 de setembre (de 10 a 20.30h) “Exposició ‘Seguici Popular de Barcelona’”: els Gegants del Pi, el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i la resta d’elements del Seguici Popular de Barcelona estaran exposats al Palau de la Virreina (La Rambla, 99).

Del 17 al 23 de setembre (de 10 a 14h i de 17 a 20h) “Mostra de dracs i bèsties de foc”: la Mulassa de Correfoc del Pi i la resta de dracs i bèsties de foc de Barcelona estaran exposats a l’Ajuntament de Barcelona.

Recordeu que totes les exposicions són gratuïtes!