Acomiadem les Festes de la Mercè 2011

El passat diumenge, el Correfoc i el Piromusical van posar punt i final a la Mercè 2011, unes festes curtes però intenses. Lluny queden ja els assajos de balls i música, les tardes de costura per la Xambanga, les reunions prèvies, la consulta obsessiva dels pronòstics meteorològics… Com cada any, l’espera de les Festes ha sigut molt llarga i, tot i que hem acabat esgotats per la gran multitud d’actes, se’ns han fet massa curtes.

Avui, ressacosos de Mercè encara, ens debatem entre la tristesa per la fi de les Festes i la satisfacció per la feina ben feta. I si ens trobem entre aquests dos sentiments contradictoris és gràcies al caliu del públic que ens ha vingut a veure i ha fet que la nostra tasca tingui sentit i, sobretot, gràcies a cadascun dels membres de la colla que s’han entregat i han donat el millor de si mateixos per fer possible aquesta Mercè 2011.

Ara només ens queda esperar un any fins a la propera Mercè, tot preparant amb la mateixa il·lusió la resta de trobades i sortides. I mentre esperem, us deixem amb un seguit d’enllaços que recullen alguns dels millors moments viscuts durant les Festes de la Mercè 2011.