Bon Nadal i Feliç Any 2012!

Ja han arribat les vacances de Nadal i, amb elles, les vacances geganteres. Ha estat un any intens on els Gegants han participat en les habituals sortides barcelonines, però també en moltes festivitats d’arreu de Catalunya.

Com que la nostra feina sense el públic no tindria sentit, volem agrair especialment la presència d’aquells que normalment ens seguiu, però també aquells que heu vingut a veure’ns per primera vegada en alguna d’aquestes trobades. Esperem que hagueu gaudit de la festa i que ens tornem a veure aviat.

Després de tota aquesta feina, durant aquestes dues setmanes de Nadal els Gegants, Gegantons i Bèsties del Pi tindran un merescut descans. Però, un cop païdes les neules i els torrons, tornaran a la feina al gener pel Seguici de les Basíliques de la Barcelona Antiga.

Esperant que el 2012 sigui encara millor que el present, des de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi us desitgem Bon Nadal i Feliç Any Nou.

Fins ben aviat!