El gegantó Perot lo Lladre exposat per les Festes de Santa Eulàlia 2012

Un any més hem arribat al mes de febrer i això, com bé sabeu, és sinònim de Santa Eulàlia, la Festa Major d’hivern de Barcelona.

Enguany, els actes festius s’inicien el divendres 10 de febrer, però una setmana abans ja podreu visitar alguns dels protagonistes de les Festes a la “Mostra de gegantons i bestiari infantil i d’escola de Catalunya”, una exposició de gegantons d’escola, de barris de Barcelona i d’arreu de Catalunya

Pòrtic de les Festes de Santa Eulàlia, la “Mostra de gegantons i bestiari infantil i d’escola” neix l’any 2005 i des de llavors hi ha participat el nostre gegantó Perot lo Lladre. Aquest any, la seva presència és especial ja que, si visiteu la Mostra, el podreu veure després de la restauració que li ha fet el seu creador (Manel Casserras i Soler) durant uns quants mesos al seu taller de Solsona. I a més, podreu gaudir del seu renovat vestit.

Si voleu veure amb detall els vestits i les figures dels gegantons, no dubteu en apropar-vos a aquesta exposició gratuïta:

Mostra de gegantons i bestiari infantil i d’escola de Catalunya
Pati Manning de la Casa de Caritat (c/ Montalegre, 7)
04/02/2012 – 10/02/2012
Horari: de 10 a 20h.

Recordeu que podeu consultar tots els actes de les Festes de Santa Eulàlia 2012 a la nostra agenda. Així que, oblideu el fred i sortiu al carrer a gaudir de la festa!