Festes de Sant Josep Oriol 2012: orgullosos de la feina ben feta

Diumenge passat, 25 de març, la trobada de gegants i bèsties posava punt i final a les XVIII Festes de Sant Josep Oriol del barri del Pi de Barcelona.

Ha estat un cap de setmana intens, ple d’actes i activitats de tota mena i a totes hores. No us podem negar que, a aquestes alçades, alguns encara notem el cansament de tres dies d’activitat frenètica, de treball sense parar. Però, aquest esgotament físic es dilueix quan valorem els resultats de les Festes.

I és que encara que, enguany, preparar-les ens ha suposat un esforç extra, el resultat ha estat més que positiu. Fins i tot hem innovat amb aspectes com l’actuació prèvia als Atracaments d’en Perot lo Lladre o l’aplicació dels codis QR a les figures.

Però l’èxit de Sant Josep Oriol no és únicament dels geganters i músics del Pi. És per això que volem donar les gràcies a totes les colles que han participat en els actes i a tots aquells que ens heu vingut a veure i heu gaudit de les Festes. Està clar que tots vosaltres en sou una part essencial.

Així, amb la satisfacció de la feina ben feta, encarem la resta de sortides de l’any, tot pensant i preparant amb il·lusió les Festes de Sant Josep Oriol 2013.

Monedes de xocolata

Monedes de xocolata