Bon Nadal i Feliç 2013!

2012… Ningú deia que fos un any especial per la nostra entitat, però ho ha acabat sent. Per primer cop en la nostra dilatada història, hem passejat per les quatre províncies del país, hem viatjat molt per dins i fora de Catalunya i hem posat al mapa els nostres capgrossos, que en comptades ocasions havien desfilat amb la resta de la colla.

I tot amb una feina molt gran al darrera. Hem engegat projectes a curt termini (com la redefinició de la funció de les nostres figures, el canvi d’imatge de gegants i bèsties, l’aparició de les xapes, tríptics, el Butllepí o l’increment de la nostra presència a Internet) i d’altres a més llarg termini (amb un projecte d’entitat definit, clar i renovador).

Sens dubte, tot això no ha passat desapercebut per la ciutadania, a qui hem d’agrair el suport massiu que ens ha donat cada cop que hem sortit al carrer. Sense la vostra presència, cap de les nostres sortides tindria sentit. I més aquest any, que hem arribat a ballar fins a 71 vegades!

Ja us podem avançar que segurament ha estat un punt d’inflexió, un any diferent. De canvi de filosofia i de manera d’entendre la nostra cultura. L’any que entra la nostra entitat se’l prendrà com una gran celebració. I és que commemorarem el 25è i 20è aniversari de la recuperació de la Mulassa i el Lleó, actes que començarem per les festes de Sant Josep Oriol i que es veuran allargats durant tot l’any amb moltes sortides extraordinàries i especials de les dues bèsties.

Se’ns dubte sabem que seguireu amb nosaltres i són tantes les sorpreses que us tenim guardades, que de ben segur en gaudireu tant com fins ara.

Sense més, us desitgem un Bon Nadal i que l’any 2013 sigui un any gegant.