Dibuixeu-nos!

El Mustafà, l’Elisenda, l’Oriol, la Laia, el Perot, el Lleó i la Mulassa ja han començat a preparar les seves festes, les Festes de Sant Josep Oriol, al març. I aquest any han decidit que les volen celebrar amb la col·laboració dels nens i nenes d’arreu.

Es veu que això dels flaixos i fotografies no els hi acaba d’agradar, perquè diuen que no surten tan “guapos” com si els pinteu vosaltres. Per això han decidit preparar una exposició amb els vostres dibuixos. Oi que els fareu ben macos?

Envieu-nos els vostres dibuixos dels gegants i bèsties del Pi al nostre Facebook, Twitter o al correu electrònic: xarxes@gegantsdelpi.cat. Durant les Festes de Sant Josep Oriol restaran exposats i, a més, els participants podreu fer-vos una foto única i ben especial amb els gegants originals del Pi que trobareu exposats a la vitrina de l’entrada de l’Església.

Petits dibuixants

Petits dibuixants