Diem adéu a les Festes de Sant Josep Oriol 2013

Ja hem acabat les Festes de Sant Josep Oriol i què en podem dir?

Avui tot són bons records d’aquests tres dies tan intensos, però molta ha estat la feina del darrer any, i fins i tot d’abans, per aconseguir que la ciutat i especialment el barri tinguin unes Festes com es mereixen.

I és que tots i cadascun dels membres de la llarga família que som l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi volem donar-vos les gràcies a tots els que heu gaudit de les activitats, ja que sense vosaltres la nostra feina no tindria cap sentit. Des dels que us heu apropat a la paradeta i heu comprat un punt de llibre o un joc de taula, fins als que us heu emocionat amb l’hissada de l’ofrena floral a Sant Josep Oriol, passant pels que vau gaudir amb les músiques de cinema i la rumba, els que us ha agradat la nova imatge dels gegants petits, els que miràveu embadalits el ball dels gegants originals o els que heu descobert que el Perot era molt més que un lladregot.

Especialment volem agrair la col·laboració i la participació de l’Associació de Festes de la Plaça Nova, l’Associació d’Amics dels Gegants Ramon i Lola, la Colla de Geganters, Grallers i Diables Tarascaires de la Barceloneta, l’Esbart Català de Dansaires, la Colla Gegantera del Casc Antic, la Colla de Gegants i Grallers de Sant Pere de les Puel·les, els Geganters de Sant Jaume, l’Escola Sant Felip Neri, la Colla Gegantera del Carrer Princesa, la Coordinadora de Geganters de Barcelona, la Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella – La Casa dels Entremesos, els Falcons de Barcelona, el grup Humareda, l’Escola Municipal de Música de Palau Solità i Plegamans, el Ball de l’Àliga de Vilafranca del Penedès, la Colla Gegantera de la Plaça de Sant Miquel – La Mulassa de Tarragona, la Fal·lera Gironina, la Mulassa de Falset, la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, els Diables del Poble-sec, la Satànica de Sant Andreu, l’Agrupament Esplai de Santa Maria del Pi, el Casal Infantil Pati Llimona, la Ludoteca de la Placeta del Pi, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Basílica de Santa Maria del Pi.

A tots ells, per haver estat part de la nostra festa, però també als que han donat el seu suport econòmic i ens han recolzat com cada any en la celebració dels actes: la Ganiveteria Roca, Coses de Casa, Antiguitats Olga de Sandoval Sarrias, Bar Cafeteria “Haiti”, Bar del Pi, Roca Autoservei, Agustín Boada Saquero Antiguitats, Joguines Foyé, Casa Piera, Llibreria Quera, Associació de Veïns i Comerciants del Carrer Petritxol i Plaça del Pi, Nowley, Germanes Garcia, Magatzems del Pilar, Flors Carolina, Xurreria M. San Roman, Gemma Povo, Joieria i Argenteria SANT, Cereria Subirà, Art Montfalcon, Òptiques Tutusaus, Xarcuteria La Pineda, Hotel El Jardí, Casa Torres, Associació de Veïns i Comerciants dels Carrers Portaferrissa, Cucurulla i Boters, El Pi Antic, Parrup, Joana M. Prat, Agrupació de Comerciants i Veïns del Carrer de la Boqueria i Adjacents, Joieria Baloo, Set de Born, Taller de Tapas, Joguines Monfote, Bombons Fargas, Set de Gòtic, Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça de Sant Josep Oriol i Placeta del Pi, Associació de Pintors de la Plaça de Sant Josep Oriol i Barna Centre.

I el nostre més sincer agraïment a tots i totes els que, per una estona, heu gaudit amb les Festes de Sant Josep Oriol, les del nostre barri. Unes Festes singulars, entranyables, úniques, vives i amb moltes ganes de seguir endavant. I que formeu part d’aquestes Festes amb la vostra presència, participació o col·laboració, és el millor regal que ens podríeu haver fet.

Gràcies i fins l’any vinent!

Festes de Sant Josep Oriol 2013

Festes de Sant Josep Oriol 2013