#SJO16 – XXII Trobada de Gegants i Bestiari, i Cercavila de Festa Major

L’acte més multitudinari de les Festes. L’Associació d’Amics dels Gegants del Pi convida a colles geganteres veïnes, d’arreu de la ciutat, de tot Catalunya i fins i tot de més enllà, a passejar els seus gegants i a gaudir un any més d’aquest diumenge de Festa Major, que enguany coincideix amb Diumenge de Rams.

A partir de les 10.30h, plantada de gegants i elements festius a la plaça. A les 12.30h, cercavila amb el següent recorregut: carrers del Pi, dels Boters, plaça Nova, carrer del Bisbe, plaça de Sant Jaume, carrer de Ferran, La Rambla, Cardenal Casañas, plaça del Pi i plaça de Sant Josep Oriol.

A les 13.30h, arribada de la comitiva, rebuda i ball dels Gegants del Pi amb els músics del Pi. Per acabar, entrega de records i ball final dels participants.

Amb la participació de la imatgeria festiva amfitriona; el Lleó de la Ciutat i la Mulassa de Barcelona, els gegantets Mustafà petit i Perot lo Lladre, els Gegants del Pi (l’Oriol, la Laia, en Mustafà i l’Elisenda) i els músics del Pi, els convidats d’honor: els Gegants Moros de Sitges (Fa-luch i La-hia), i totes les colles convidades: Gegants de la Plaça Nova, del Raval, de la Barceloneta, del Casc Antic, de Santa Maria del Mar, de Sant Pere de les Puel·les, de Sant Jaume Apòstol, del Carrer Princesa, de l’escola Sant Felip Neri, de Sant Andreu de Palomar, d’Arenys de Mar, de Ripollet, Ducs de Sabadell, vells de Matadepera, Déus del Drac d’Or de l’Hospitalet de Llobregat, Bouets i Vaqueta del Raval i Niku dels Falcons de Barcelona.

Us ho perdríeu per res del món?