#SJO16 – Passejada dels Oriols

El gegant petit del Pi, l’Oriol, a les 11.00h rep als seus convidats de Ciutat Vella, en un matí de dissabte molt singular. En aquest acte, contraposició a la Passejada de les Laies que es fa per Santa Eulàlia, només hi participen homes, que deixen a les seves parelles a casa mentre desfilen i ballen pels carrers del barri del Pi. I és que Sant Josep Oriol, junt amb Santa Eulàlia, és el Sant Patró de Ciutat Vella.

Hi participen: el gegant Oriol del Pi, en Mustafà petit, en Perot lo Lladre i en Mustafà del Pi, i els gegants de Ciutat Vella: de la Plaça Nova, del Raval, de la Barceloneta, del Casc Antic, de Santa Maria del Mar, de Sant Pere de les Puel·les, de Sant Jaume Apòstol, de la Casa de Caritat, del Carrer Princesa i de l’escola Sant Felip Neri.

La cercavila s’iniciarà a les 11:45h des de la plaça de Sant Josep Oriol. Durant el recorregut, al pas per la Rambla, es recollirà la garlanda floral que, portada pels nens de les colles, serà oferta a les 12.30h a l’estàtua que Sant Josep Oriol té a la plaça, on romandrà durant totes les Festes. La garlanda és regalada per la parada de flors “La Carolina” de La Rambla.

Recorregut: carrer de la Palla, dels Banys Nous, de la Boqueria, La Rambla, carrer Portaferrissa, carrer del Pi i plaça de Sant Josep Oriol.