#SJO16 – Bestieses. Els convidats del Lleó i la Mulassa de Barcelona

Enguany estem d’estrena a les Festes!

Diumenge 13 de març presentem “Bestieses. Els convidats del Lleó i la Mulassa de Barcelona”. Un acte singular i solemne, en què prenen protagonisme les bèsties. En aquesta primera edició, la convidada del Lleó de Barcelona és l’Àliga de Girona i el convidat de la Mulassa de Barcelona és el Basilisc de Reus. El programa de la diada és el següent:

- 9.00h Rebuda dels convidats a la plaça de Sant Felip Neri.

- 10.30 h – Cercavila de Benvinguda – Recorregut: Sant Felip Neri, Sant Sever, Baixada de Santa Eulàlia, Banys Nous, Boqueria, Cardenal Casañas, Petritxol, Portaferrisa, Pi i Plaça del Pi.

- 11.00 h – Ballada a la Basílica de Santa Maria del Pi. Amb el Ball del Lleó de Barcelona, el Ball de l’Àliga de Girona, el Ball del Basilisc de Reus i el Ball de la Mulassa de Barcelona.

- 11.55 h – Cercavila de Comiat – Recorregut: Plaça de Sant Josep Oriol, carrers de la Palla, Banys Nous, Baixada de Santa Eulàlia, Sant Sever, Bisbe, Santa Llúcia, Pla de la Seu, Comtes, Baixada de Santa Clara i Plaça del Rei.
- 12.30 h – Ball de Comiat a la Plaça del Rei.

Durant l’acte, es faran els balls de les figures dins de la basílica de Santa Maria del Pi i es podrà aconseguir una postal commemorativa col·leccionable.