#SJO16 – Emmulassa’t!

La Mulassa vella de Barcelona no pot més i surt a celebrar que és Festa Major! Acompanyada per la formació musical “Metralla”, de Reus, a partir de les 21.30h la Mulassa farà de les seves pels carrers del Barri Gòtic, qui sap si despertarà a més d’un veí o si perseguirà als que es posin davant seu.

La nit més boja, havia de tenir com a protagonista la més desenfadada i folla de totes les bèsties, que com sabeu només surt per Correfocs, ja que a la resta d’actuacions la substitueix la seva rèplica. Però avui farà una excepció, inaugurem el primer Emmulassa’t de la història amb la Mulassa vella de Barcelona!

En tornar a la plaça de Sant Josep Oriol, hi haurà el final de festa entre les 22.45h i les 23.00h!

Recorregut: Plaça de Sant Josep Oriol, carrer de l’Ave Maria, dels Banys Nous, del Call, de Sant Domènec del Call, de Sant Sever, de Sant Felip Neri, plaça de Sant Felip Neri, carrer de Montjuïc del Bisbe, del Bisbe, plaça Nova, carrer dels Boters, del Pi i plaça de Sant Josep Oriol.

No us ho perdeu!