Exposició #ConcursSJO16 i “Els altres Gegants del Pi”

El proper dissabte 11 de juny a les 12h l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi presenta l’exposició de la primera edició del Concurs d’Instagram #ConcursSJO16 que va tenir lloc durant les Festes de Sant Josep Oriol passades, del 12 al 23 de març.
.
Cal remarcar que des de la celebració dels 400 anys dels Gegants del Pi, l’any 2001, les populars figures no muntaven cap exposició.
.
La Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2) acollirà així per primer cop una exposició impulsada pels Geganters del Pi, que s’allargarà fins diumenge 10 de juliol. La idea és que la mostra tingui continuïtat i cada any s’inauguri pels volts del 12 de juny, quan l’entitat commemora l’aniversari de la recuperació dels Gegants del Pi l’any 1960.
.
Però la inauguració no ve sola, ja que comptarà amb l’entrega dels premis del concurs, que han estat triats per tres membres de tres entitats lligades a les Festes; l’Esplai del Pi, el Retaule de Sant Josep Oriol i els Geganters. De moment, les tres imatges guanyadores es mantenen en secret, per tal de crear expectació el dia de la inauguració.
.
A aquesta exposició de periodicitat anual, s’hi sumarà una de complementària però no menys important, que es vol que sigui una crida a tots els amants i seguidors d’aquestes figures. Sota el títol “Els altres Gegants del Pi” s’exposaran un seguit de peces de col·leccions particulars que representen les populars figures; s’hi podran trobar miniatures de cartró, de goma, de fusta, de metalls nobles i fins i tot d’arròs.
.
El catàleg de totes les imatges es pot descarregar a la plataforma Issuu:
https://issuu.com/gegantsdelpi/docs/cat__leg__concurssjo16_c0e537c5c1d301

També podeu veure totes les imatges en un vídeo a Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Qfqqr0YvDJ4