Gràcies, padrins de l’Elisenda petita!

Ara que s’acaba l’any, és el moment de donar les gràcies a tots els padrins i padrines de l’Elisenda petita, que van participar col·laborant en la seva creació. Aquí els teniu a tots i cadascun d’ells.

Mil gràcies, padrins!

Família Escoda Nolla – Família Ferrer Valdés – Família Palmeiro Sastre – Maria Pilar Acosta Campos – Maria Antonia Alonso Tascón – Nico Alonso Crozet – Mònica Amorós Bigas – Pau Antoja Giró – Carme Anton Carafí – Laura Anton Sala – Lourdes Arrando – Joan Azorin – Josep Lluís Badal Vizcaigana – Margarita Balaguer – Jofre Batalla i Faura – Quim Batalla i Faura – Pau Bretones Arnavat – Candela Campaña Magdaleno – Lídia Cervera – Arnau Coll Galofré – Aleix Constantí Barbarà – Ona Constantí Barbarà – Roc Constantí Barbarà – Guillem Daviu Cortina – Ona Enders Homs – Martina Enders Homs – Gemma Esteve Acosta – Naia Fernández Galbán – Lluc Font i Franquesa – Max Fusté Rubio – Laia Galiana – Maria Garay i Caparrós – Montserrat Garay i Caparrós – Josep Maria Garcia Pallí – Montse Gaya – Joan Gómez – Elisabet Herrera González – Roger Herrera Sol – Núria Homs Serra – Pere Latorre Victorio – Xavier López Sanz – Abril López Torres – Aina López Torres – Ruth López Torres – Paula Lucena Puig – Toni Lucena Cruz – Montserrat Mañé Casanovas – Mar Molné Magriñá – Yolanda Moscardó Garcia – Adrià Mosquera Font – Clàudia Muixí Mir – Lluís Munté Ferrer – Teresa Naves – Ramon Nicolazzi – Pema Nogués Galimont – Xevi Noya Diaz – Paula Palomares – Bernat de la Paz i Soler – Emma de la Paz i Soler – Arlet Peña Moscardó – Enric Peña Santamaria – Joan Pineda Gracia – Iker Rivas – Guim Sàbat Ferreter – Lluc Sàbat Ferreter – Queralt Sàbat Ferreter – Llorenç Sàbat Olivé – Alan Sánchez – Alex Sánchez – Guillem Sanchez Baulenas – Rodolf Sanchez Ferrer – Josep Torres – Judith Torres Cervera – Nil Vidal Matifoll – Marc Viamonte Esteve – Abdi Vila Lechuga – Gegants del Drac d’Or

Gràcies a vosaltres l’Elisenda petita té els millors padrins i padrines del món!