#SJO17 Arriben les Festes de Sant Josep Oriol!

Senyores i senyors, un any més rebem amb els braços oberts les Festes de Sant Josep Oriol al barri del Pi, que enguany canvien de format! Augmenten els dies i actes de les Festes, sense perdre el seu esquelet transversal. Del 18 al 26 de març us esperem a #SJO17!

TROBAREU TOTS ELS HORARIS I INFORMACIÓ A L’AGENDA, CLICANT AQUÍ

PROGRAMA RESUMIT:

Dissabte 18 de març:

Matí – Pregó de les Festes / Ball dels Gegants Originals del Pi / Anunci del Retaule de Sant Josep Oriol / Cercavila anunciadora de les Festes. NOVETAT: Estrena de la Música Heràldica del Pi.

Tarda – Diada Castellera amb els Castellers de Barcelona i de Cerdanyola del Vallès / Processó del Legat / Retaule de Sant Josep Oriol.

Diumenge 19 de març:

Matí – Bestieses -Els convidats del Lleó i la Mulassa de Barcelona-.

Dimecres 22 de març:

Tarda – Xerrada “Preparació física per dur imatgeria festiva”.

Dijous 23 de març:

Tarda – Ofici de Festa Major amb el Ball dels Gegants originals del Pi / Inauguració exposició “Santa Maria del Pi. Una església al cor de Barcelona”

Divendres 24 de març:

Nit – NOVETAT: Contacontes / Emmulassa’t! La cercavila més esbojarrada de la Mulassa vella de Barcelona / Ball folk amb “Bauma”

Dissabte 25 de març:

Matí – La Passejada dels Oriols i Ofrena floral a Sant Josep Oriol / Exhibició de l’Esbart Català de Dansaires.

Tarda – Tallers infantils / Xocolatada / Els Atracaments d’en Perot lo Lladre / Concert i Ball de Festa Major a càrrec del grup “Lady Whanda”.

Diumenge 26 de març:

Matí – Matinades/ Diada Falconera a càrrec dels Falcons de Barcelona/ Mostra de balls / Cercavila de Festa Major / Ball de Gegants.

Per a més informació, consulteu l’Agenda o el programa de les Festes, que trobareu clicant aquí.

Voleu saber gràcies a qui es fan les Festes de Sant Josep Oriol 2017? Us anomenem aquí els establiments del barri, associacions i estaments col·laboradors!

ALTRES PROPOSTES:

#ConcursSJO17 A banda de l’etiqueta #SJO17 per Twitter o Instagram, enguany tornem a sumar l’etiqueta #ConcursSJO17 a Instagram. Els que l’usin, estaran adherint-se al concurs fotogràfic de les Festes, que tindrà diferents i variats premis. A més, totes les fotografies formaran part d’una exposició al juny a la Casa dels Entremesos! Més informació i bases aquí.

Els petits dibuixants. Enguany els nens i nenes que vulguin dibuixar els Gegants del Pi, i ens enviïn el seu dibuix per correu electrònic a gegantsdelpi@gegantsdelpi.cat o el portin el dia 25 als Tallers Infantils rebran com a record una xapa commemorativa de les Festes, d’edició limitada.

Xumets. Com sempre, si durant els dies de les Festes els més petits porteu el vostre xumet a alguna de les nostres figures, us obsequiarem amb una xapa d’edició limitada exclusiva pels valents que s’atreveixen a deixar el seu xumet! Només cal que pregunteu a algun dels geganters. La resta de l’any, també ho podeu fer i us donarem la xapa igualment!

Paradeta. Els dies de la festa hi haurà la tradicional paradeta on trobareu tota la informació que necessiteu per viure unes Festes de #SJO17 al complet!