Arriben les Festes de la Mercè’17!

Un any més, la ciutat es prepara per celebrar la seva Festa Major en honor a la Mare de Déu de la Mercè. Les Festes se celebren des de finals del segle XIX. Aquí teniu la nostra agenda!

De dissabte 16 a dilluns 25, de 10 a 20h al Palau de la Virreina (La Rambla, 99)- Exposició del Seguici Popular de Barcelona (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

De dissabte 16 a les 19h fins dissabte 23 a les 14h, de 10 a 20h al Pati Manning de la Casa de Caritat  (c/ Montalegre, 7) – Mostra de Gegants de Barcelona (amb els Gegants infantils del Pi, en Perot lo Lladre i els Gegants petits del Pi).

De diumenge 17 a dissabte 23, de XX a XXh al Vestíbul de l’Ajuntament (pl. de Sant Jaume, 1) – Mostra de Bèsties de foc (amb la Mulassa vella de Barcelona).

DIVENDRES 22 DE SETEMBRE

- Seguici Inaugural. A les 19h des del Palau de la Virreina (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

- Toc d’Inici. A les 19.45h a la plaça de Sant Jaume (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

- Passejada de Bèsties. A les 21.30h des de l’Ajuntament (amb la Mulassa vella de Barcelona i el grup Pircussió).

DISSABTE 23 DE SETEMBRE

- Xambanga. A les 18h des de la plaça dels Àngels. Final a les 19h la plaça de Sant Jaume (amb els Gegants petits del Pi).

- Correfoc de la Mercè. A les 21h des de la Via Laietana (amb la Mulassa vella de Barcelona i el grup Pircussió).

DIUMENGE 24 DE SETEMBRE; Diada de la Mare de Déu de la Mercè

- Matinades. A les 8h des de la plaça de la Mercè (amb els Músics del Pi).

- Mostra de Balls de Gegants. A les 10h a la plaça de Sant Jaume (amb el “Ball de quatre” dels Gegants del Pi).

- Passada de Nans i Gegants. A les 11h a la plaça de Sant Jaume fins al Pati Manning de la Casa de Caritat (amb els Gegants infantils del Pi, en Perot lo Lladre, els Músics del Pi i els Gegants petits del Pi).

- Seguici de la Mercè. A les 12h des de la plaça de la Mercè fins al Palau de la Virreina, amb parada pels balls de l’Àliga i els Gegants de la Ciutat a la plaça de Sant Jaume (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

- Cavalcada de la Mercè. A les 18h des del carrer de Pelai fins a la plaça de Sant Jaume (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, els Gegants infantils del Pi, en Perot lo Lladre, els Músics del Pi i els quatre Gegants del Pi).

Omplim els carrers i places, gaudim tots al màxim de les Festes de la Mercè! Us hi esperem a tots!