#SantaEulàlia18 – Cercavila de Gegantets

Un any més, en Perot lo Lladre, en Mustafà petit i l’Elisenda petita participaran a la Cercavila de gegantets de Santa Eulàlia que organitza la Coordinadora de Geganters de Barcelona. Enguany l’acte s’ajunta amb la Trobada de Gegantets d’escoles de la ciutat i se celebrarà al matí en comptes de la tarda, com era habitual. De fet, des de la tarda del dia 3 en Perot, en Mustafà i l’Elisenda petits estaran exposats al Pati Manning de la Casa de Caritat tot esperant amb la resta de companys de la ciutat l’arribada de les Festes de Santa Eulàlia.

A les 11.30h hi haurà la cercavila des de la plaça dels Àngels, c/ dels Àngels, del Pintor Fortuny, La Rambla i seguiran pel carrer de Ferran fins a la plaça Sant Jaume, on hi haurà una ballada final cap a les 12.30h.