#SantaEulàlia18 – Correfoc de Santa Eulàlia

La Mulassa vella de Barcelona participarà com és tradició al Correfoc de Santa Eulàlia. L’acompanyaran els Tabalers del Pi. Amb ella, les bèsties fogueres de la Ciutat (el Drac, la Víbria i la Tarasca, a més del Dofí del Casc Antic i l’Arpella del Barri Gòtic) recorreran els volts de la Catedral llençant coets a dojo per acabar a davant l’Ajuntament amb una encesa final. Tampoc hi faltaran els Diables, com els del Gòtic, els Tarascaires o els de la Kinta Forka.

Inici a les 20.15h i finalització a les 21h. Recorregut: plaça Nova, carrer del Bisbe i plaça de Sant Jaume. Com veieu, el recorregut  acabarà a la plaça de Sant Jaume amb un esclat final de pirotècnia i la tradicional traca!

Recordem la importància de seguir les normatives establertes per a poder-hi participar:

-          Vesteix-te adequadament. Amb roba de cotó, coll alt, mànigues i pantalons llargs, mocador de coll i barret; sense oblidar un calçat lleuger i còmode, i taps a les orelles.

-          Prohibit llançar aigua. Ni parlar-ne: la pólvora mullada és perillosa i imprevisible.

-          Els més menuts, a distància. Protegeix les criatures, allunya-les de les primeres files. I en tot cas, el correfoc infantil és l’adequat per a ells.

-          Persianes avall. Si tens un establiment en algun dels carrers de l’itinerari, no t’oblidis d’abaixar-ne les persianes, retirar-ne els tendals i tapar-ne els vidres.