#SantaEulàlia18 – Exposició de Mulasses #450Mulassa

La Mulassa de Barcelona, en aquest any del 450 aniversari, ha convidat una selecció de mulasses d’arreu per tal que passin amb ella les Festes de Santa Eulàlia. Des de dissabte 3 de febrer ja les trobareu totes exposades al Palau de la Virreina, on no us en podeu perdre detall de cap d’elles! N’hi ha de molt grosses, de petitones, de novelles, de centenàries, algunes llancen foc i d’altres no, i fins i tot hi podreu veure alguna mulasseta. Totes elles són companyes i amigues de la barcelonina, que en aquests 450 anys d’història ha anat coneixent i visitant en vàries ocasions!

Hi trobareu la Mula Baba de Girona, la Mulassa de Montblanc, la Mulasseta de Montblanc, la Mulassa de Tarragona, la Haca Traca Alamalafa de Castelló (País Valencià), la Mulassa de Falset, la Somera de Falset, la Mulassa de Vic, la Mulassa de Reus, la Mulassa de Sant Feliu de Pallerols i la Mulassa de Barcelona.

Horari: de 10 a 20h, de dilluns a diumenge.

A més, dissabte 10 de febrer a les 11h del matí i al Palau de la Virreina mateix, tindrà lloc una sessió de titelles a la panxa de la Mula Baba de Girona.

No us ho podeu perdre per res del món!