Mostra de Gegants petits i Gegantons emblemàtics de Catalunya #350petits

Enguany els Gegants petits o Gegantons del Pi celebren els seus 350 anys des de la primera data documentada.
L’acte central de la commemoració tindrà lloc el proper dissabte 8 de juny amb una singular “Mostra de Gegants petits i Gegantons emblemàtics de Catalunya”.

TRÍPTIC: https://issuu.com/gegantsdelpi/docs/triptic_1

HORARIS:

- De 10 a 17h – Exposició de gegants al Palau de la Virreina amb els Gegants petits del Pi (originals i rèpliques), els Vitxets de Reus, els Negritos de Tarragona, els Americanos o Cubanitos de Sitges i els Gegantons de Valls. També es podrà visitar una part de l’exposició “Gegants petits, xics, camacurts i ballarics. 350 anys dels Gegants petits del Pi” que fins el 23 de juny es pot veure a la Casa dels Entremesos.

- 12h – Taula rodona “Els gegants petits a la festa” a l’Espai 4 (4ª planta) del Palau de la Virreina amb ponents de les diferents ciutats convidades.

- 17h – Cercavila amb els Gegants petits del Pi (originals) (acompanyats per Marc Riera –flabiol– i Carles Clavero –sac de gemecs–), els Vitxets de Reus (grallers Xalocs), els Negritos de Tarragona (grallers Els Quatre Garrofers), els Americanos de Sitges (grallers Els Marcets), els Gegantons de Valls (grallers Inxanetes) i els Gegants petits del Pi (rèpliques) (grallers del Pi).

Recorregut: la Rambla, Portaferrissa, Boters, plaça Nova, Bisbe, Sant Sever, Santa Eulàlia, Banys Nous, Boqueria, Cardenal Casañas, plaça del Pi i plaça de Sant Josep Oriol (Balls finals).

#350petits