Arriba la #Mercè19

Amb l’arribada del setembre, us presentem la nostra agenda per la Festa Major de la ciutat, que tindrà lloc del 20 al 24 de setembre en honor a la Mare de Déu de la Mercè.

Exposició del Seguici Popular. Del 14 al 23 de setembre, de 10 a 20h, a l’Ajuntament (plaça de Sant Jaume, 1). Els dies 20, 21 i 23 l’horari serà de 10 a 14h. Els dies 22 i 24 estarà tancada.

Mostra de Gegants. Del 15 al 23 de setembre, de 10 a 20h, al Pati Manning de la Casa de Caritat (c/ Montalegre, 7). El dia 23 l’horari serà de 10 a 17h.

Mostra de Dracs i Bèsties de foc. Del 17 al 25 de setembre, de 10 a 20h, al Born CCM (plaça Comercial, 12). El dia 21 l’horari serà de 10 a 14h. Dilluns 23 estarà tancada.

——

DIUMENGE 15

- Assaig públic. A les 11.30h a la plaça del Rei, amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, els Gegants infantils, en Perot lo lladre i els quatre Gegants del Pi.

- Inauguració de la Mostra de Gegants. A les 18.30h al Pati Manning de la Casa de Caritat.

DIVENDRES 20

- Seguici Inaugural. A les 19h sortida del Palau de la Virreina amb el següent recorregut: la Rambla, Ferran, pas de l’Ensenyança i interior de l’Ajuntament. Amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants del Pi.

- Toc d’Inici. A les 19.45h a la plaça de Sant Jaume. Amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants del Pi.

- Passejada de Bèsties. A les 22h sortida de la plaça Comercial amb el següent recorregut: Comerç, Princesa, Montcada, Sombrerers, plaça de Santa Maria, carrer de Santa Maria, passeig del Born i plaça Comercial. Amb la Mulassa vella de Barcelona i els Tabalers del Pi.

DISSABTE 21

- Correfoc de la Mercè. A les 20.30h sortida des de la Porta de l’Infern, ubicada a la plaça d’Antoni Maura. Recorregut per la Via Laietana avall, fins la plaça d’Antonio López. Amb la Mulassa vella de Barcelona i els Tabalers del Pi.

DIMARTS 24, LA DIADA DE LA MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

- Matinades. A les 8h des de la plaça de la Mercè. Recorregut: Ample, Regomir, Ciutat, plaça de Sant Jaume, carrer del Bisbe, Sant Sever, Santa Eulàlia, Banys Nous, Ave Maria, plaça de Sant Josep Oriol, plaça del Pi, carrer dels Cecs de la Boqueria, Banys Nous, Ferran i plaça de Sant Jaume. Amb els Músics del Pi.

- Anada a Ofici. A les 10.10h des de la plaça de Sant Jaume. Recorregut: Ciutat, Regomir, Ample i plaça de la Mercè. Amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants del Pi.

- Mostra de Balls de Gegants. A les 11h a la plaça de Sant Jaume. Amb el Ball dels Gegants del Pi, ballat pels Gegants petits del Pi i interpretat pels Músics del Pi.

- Passada de Nans i Gegants. A les 11.45h des de la plaça de Sant Jaume. Recorregut: Ferran, la Rambla, carrer del Pintor Fortuny, plaça dels Àngels i carrer de Montalegre. Amb els Gegants infantils, en Perot lo Lladre i els Gegants petits del Pi, acompanyats pels Músics del Pi.

- Seguici de la Mercè. A les 12h des de la plaça de la Mercè. Recorregut: Ample, Regomir, Ciutat i plaça de Sant Jaume. Amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants del Pi.

- Cavalcada de la Mercè. A les 18h des del carrer Gravina. Recorregut: Pelai, la Rambla, Ferran i plaça de Sant Jaume. Amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, els Gegants infantils, en Perot lo lladre i els quatre Gegants del Pi.

Ens veiem aquesta Festa Major!

Visca la Mercè!