Ja són aquí les Festes de Sant Josep Oriol 2021!

Després d’un any fatídic, ens hem volgut reinventar i aportar el nostre granet de sorra per començar a recuperar el barri i la ciutat. La vida sense festa és tan trista que hem fet mans i mànigues per oferir-vos una versió de les nostres festes amb tots els actes reconvertits en una celebració segura i fantàstica.

Per aconseguir-ho, hem agafat el millor de cadascun dels veïns, comerços i associacions del barri del Pi, sense oblidar l’ajuda de la basílica del Pi i del districte de Ciutat Vella. I aquí en teniu el resultat.

Bona Festa Major! Visca Sant Josep Oriol!

Programa de les Festes

Bases del #ConcursSJO21

Ruta: Els Atracaments d’en Perot lo lladre

Preinscripcions als actes presencials (inscripcions obertes el dj. 11 i el dv. 12 de març. Sorteig el ds. 13)

- Pregó (dv. 19 a les 20 h)

- Bestieses (ds. 20 a les 17 h)

Col·laboradors de les Festes