Ja són aquí les Quinquennals 2021!

Del 12 al 20 de juny commemorarem la recuperació dels quatre Gegants del Pi el 12 de juny de l’any 1960. Ara, 60+1 anys després, les Festes Quinquennals 2021 ens recordaran aquella celebració amb una ballada de gegants centenaris, una exposició de gegants centenaris i dues xerrades.

Descarrega’t aquí el programa en pdf.

Programa

Dissabte 12 de juny – 17 i 19 h

Plaça de Sant Josep Oriol

Ballada de gegants centenaris de Catalunya

Cal fer reserva prèvia clicant aquí.

Amb els Gegants de la Ciutat i els Capgrossos Macers amb la cobla de flabiols i fiscorn Els Perdigots, els Gegants Romans de la Paeria de Lleida amb els grallers Els Carreter, els Gegants de l’Arboç del Penedès amb els grallers Els Ginjolers, els Gegants de la Vila de Sitges amb l’Escola de Grallers de Sitges i els Gegants del Pi amb els Grallers del Pi.

 

De diumenge 13 a diumenge 20 de juny – de 10 a 20 h

Palau de la Virreina (La Rambla, 99)

Exposició de gegants centenaris de Catalunya

Amb els Gegants de la Ciutat i els Capgrossos Macers, els Gegants Romans de la Paeria de Lleida, els Gegants de l’Arboç del Penedès, els Gegants de la Vila de Sitges, els Gegants Moros de Tarragona, els Gegants Vitxets, Moros i Indis de Reus i els Gegants del Pi.

 

Dijous 17 de juny – 20 h

La Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2)

Xerrada: ‘Els balls de gegants a Catalunya’

A càrrec de la mestra de dansa Montserrat Garrich. Acte amb aforament limitat i reserva prèvia clicant aquí.

 

Dissabte 19 de juny – 18 h

Palau de la Virreina (La Rambla, 99)

Taula rodona: ‘El paper dels gegants a la festa’

Acte amb aforament limitat i reserva prèvia clicant aquí.