Unes Festes de la Mercè 2021 d’aniversari i vestits nous

Aquesta Mercè serà molt especial per molts motius. Les festes arriben als 150 anys d’història, recuperarem alguns dels actes més tradicionals i podrem fer una Festa Major un pèl més ‘normal’ que la de l’any passat. I per si fos poc, en Mustafà i l’Elisenda es presentaran renovats amb vestits nous de trinca fets al Taller Casserras de Solsona, amb joies noves obra de Miquel Carner, un nou ram de flors fet per Flors Sala, nou pentinat a càrrec de Tapias i un nou mocador de puntes, obra dels Magatzems del Pilar. A més, el dia de l’estrena podreu col·laborar amb els nous vestits fent una aportació de 10 €, amb la qual rebreu un muntatge que inclou un retall de la mateixa roba amb la que s’han fet els vestits, fins esgotar existències.

L’acte d’estrena serà el diumenge 12 de setembre a les 11 i a les 12.45 h, amb reserva prèvia i aforament limitat. A l’acte també hi participaran els Gegants petits, els infantils, en Perot lo lladre i els Músics del Pi.

Les entrades les podreu reservar a partir del dilluns 6 a les 20 h clicant aquí.

A més, a partir de dimarts 14 publicarem el programa de la Mercè’21 editat per la nostra entitat, amb reportatges i tota la programació d’actes tradicionals. El podreu trobar en paper a la Casa dels Entremesos (fins esgotar existències) i virtualment clicant aquí.