Festes de Sant Josep Oriol 2022

Un any més, tornen les Festes de Sant Josep Oriol, però aquest cop recuperem al 100% les activitats de la nostra Festa Major, després de dos anys de festa adaptada a les restriccions sanitàries. Enguany, tornarem a gaudir de les cercaviles, el llançament de monedes, els Atracaments, les rutes i molt més! Del 19 al [...]

Un any més, tornen les Festes de Sant Josep Oriol, però aquest cop recuperem al 100% les activitats de la nostra Festa Major, després de dos anys de festa adaptada a les restriccions sanitàries. Enguany, tornarem a gaudir de les cercaviles, el llançament de monedes, els Atracaments, les rutes i molt més!

Del 19 al 27 de març, ens veiem al Pi!

- Programa de les Festes 2022

- Programa en pdf

- Programa resumit

- Ruta: Els Atracaments d’en Perot (horaris botigues del 12 al 25/3)

- Col·laboradors de les Festes 2022

Bases #ConcursSJO22 a Instagram

- Jocs Virtuals de Sant Josep Oriol

La Història de les Festes