Agenda

Dia del Geganter a Vilafranca del Penedès 2017.

Diumenge 9 d’abril – plaça Penedès (Vilafranca del Penedès, Alt Penedès)

Enguany el Diumenge de Rams serà un dia molt especial pels Gegants del Pi. Com encara es recorda, el 2010 l’Oriol, la Laia, l’Elisenda i en Mustafà van ser convidats pels Gegants de Vilafranca del Penedès al Dia del Geganter.

Es tracta d’una diada en què es recorda els ex-geganters vilafranquins i amb el que es comença l’any geganter a la capital de l’Alt Penedès. A més, cada any s’aprofita per convidar una parella de gegants centenaris o històrics. En els anys que porten celebrant-lo, ja s’hi ha pogut veure la flor i nata dels gegants catalans: els de Vilanova i la Geltrú, de Reus, de Sitges, vells de Tarragona, de Montblanc, de la Ciutat o de Santa Maria del Mar, per citar-ne alguns.

Doncs aquest cop en Ferragut i l’Elisenda conviden els Gegants del barri d’Avall de Tivissa, originals del segle XIX. Però en Jordi i na Montserrat (rèpliques en petit dels Gegants de Vilafranca) han convidat excepcionalment a en Mustafà i l’Elisenda petits, després que els vilafranquins visitessin als barcelonins per l’estrena de l’Elisenda petita.

Serà doncs un plaer i un orgull poder visitar els companys de Vilafranca, compartint amb ells aquest Diumenge de Rams tan especial.

Ens trobareu a les 10h a la plaça Penedès i a les 12h començarà la cercavila pel centre històric de la vila, acabant davant l’Ajuntament.

No us ho podeu perdre!

Festes de Primavera a l’Hospitalet – Fabulari 2017.

Dissabte 22 d’abril – plaça de l’Ajuntament (L’Hospitalet de Llobregat, Barcelonès)

Un any més, la Mulassa i el Lleó de Barcelona ballaran al Fabulari de les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat.

La ciutat veïna fa festa grossa pels volts de la Diada de Sant Jordi i el Lleó i la Mulassa no s’ho volen perdre, acompanyats com sempre pels músics del Pi.