Agenda

Inauguració del Nadal a Sant Joan de Déu.

Dimecres 14 de desembre – Hospital Sant Joan de Déu (Esplugues de Llobregat)

Després de la visita que van fer fa un mes als seus padrins de l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, en Mustafà i l’Elisenda petits ja hi tornen!

En aquesta ocasió serà dimecres 14 de desembre cap a les 18h quan visitaran els seus padrins en el marc de la diada inaugural del Nadal a l’hospital, amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc i moltes sorpreses que omplen cada any aquest racó de la ciutat a cavall entre Barcelona i Esplugues de Llobregat.

No us ho perdeu!

La Marató de TV3.

Diumenge 18 de desembre – Plaça del Pi

El proper diumenge 18 de desembre, un any més organitzarem activitats a la plaça del Pi per tal de recollir fons per la Marató de TV3, que enguany va dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

A les 10h ja serem a la plaça del Pi per recollir els vostres donatius, que seran enviats a l’acabar el dia a la Fundació de la Marató de TV3.

Hi podreu trobar els Gegants petits del Pi i per primer cop, l’Elisenda i en Mustafà petits.

Per a més informació: http://www.ccma.cat/tv3/marato/

Seguici de les Basíliques de la Barcelona Antiga 2017 #SBBA17.

Dissabte 14 de gener de 2017 – Plaça del Pi (inici) (Barcelona)

I un any més iniciem l’any amb el Seguici de les Basíliques de la Barcelona Antiga, un acte que vol rememorar les antigues processons i desfilades que tenien lloc entre les Basíliques de Santa Maria del Mar i Santa Maria del Pi. La més important d’elles va ser l’any 1601 en motiu de la canonització de Sant Raimon de Penyafort, que té la seva diada el 7 de gener. Per aquest motiu, el Seguici té lloc el dissabte següent a aquesta data.

Per tant, dissabte 14 de gener a les 18.15h trobareu els elements esperant davant de la Basílica de Santa Maria del Pi. Ells són: els Gonfanons de les dues Basíliques, el Lleó de la Ciutat, el Dofí de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, el Ball de Bastons “El Bastó” de Sarrià amb la seva música, els Gegants de Santa Maria del Mar, els músics del Casc Antic, els quatre de Gegants de Santa Maria del Pi i els músics del Pi. A la llum de les torxes, tots iniciaran la solemne desfilada a les 19h.

El recorregut serà el tradicional: plaça del Pi, de Sant Josep Oriol, carrer del Pi, dels Boters, plaça Nova, carrer del Bisbe, de la Pietat, baixada de Santa Clara, plaça del Rei, carrer del Veguer, de la Llibreteria, plaça de l’Àngel, Via Laietana, carrer de l’Argenteria i plaça de Santa Maria.

A les 20:15h el Seguici arribarà a Santa Maria del Mar i farà l’entrada a la Basílica. Com cada any, després de l’ofrena floral, l’ordre dels balls serà: Dansa del Lleó de Barcelona, Ball del Dofí de Barcelona, Ball de la Mulassa de Barcelona, Ball de Bastons de Sarrià, Ball en Família dels Gegants del Pi i Ball dels Gegants de Santa Maria del Mar.

Per acabar, tindrà lloc el moment culminant de la diada, el Ball a quatre dels gegants grossos de les dues basíliques: el Rei Salomó i la Reina de Saba, l’Elisenda i en Mustafà. Una dansa única que només es balla en el marc d’aquest acte.

No us ho podeu perdre!