#SJO16 Arriben les Festes de Sant Josep Oriol!

Senyores i senyors, un any més rebem amb els braços oberts les Festes de Sant Josep Oriol al barri del Pi, que enguany canvien de format! Augmenten els dies i actes de les Festes, sense perdre el seu esquelet transversal. Del 12 al 23 de març us esperem a #SJO16!

TROBAREU TOTS ELS HORARIS I INFORMACIÓ A L’AGENDA, CLICANT AQUÍ

 

PROGRAMA RESUMIT:

Dissabte 12 de març:

Matí — Pregó de les Festes. Ball dels Gegants Originals del Pi. Cercavila anunciadora de les Festes. NOVETAT: Anunci del Retaule de Sant Josep Oriol.

Tarda — Diada Castellera amb els Castellers de Barcelona i de Cerdanyola del Vallès. Processó del Llegat. Retaule de Sant Josep Oriol.

Diumenge 13 de març:

Matí — NOVETAT: Bestieses -Els convidats del Lleó i la Mulassa de Barcelona-.

Dijous 17 de març:

Tarda – NOVETAT: Presentació-Xerrada “Catàleg de Gegants centenaris de Catalunya”.

Divendres 18 de març:

Nit — NOVETAT: Emmulassa’t! La cercavila més esbojarrada de la Mulassa vella de Barcelona.

Dissabte 19 de març:

Matí — La Passejada dels Oriols i Ofrena floral a Sant Josep Oriol. Exhibició de l’Esbart Català de Dansaires. 

Tarda — Tallers infantils. Els Atracaments d’en Perot lo Lladre. Històries d’en Perot. Concert i Ball de Festa Major a càrrec del grup “Esteve Masclans”.

Diumenge 20 de març. Diumenge de Rams:

Matí – Matinades. Diada Falconera a càrrec dels Falcons de Barcelona. Benedicció de Rams. Cercavila de Festa Major. Ball de Gegants.

Dimecres 23 de març:

Tarda – Missa Solemne en honor a Sant Josep Oriol amb el Ball dels Gegants originals del Pi.

Per a més informació, consulteu l’Agenda o el programa de les Festes, que trobareu al barri a partir del 5 de març.

Voleu saber gràcies a qui es fan les Festes de Sant Josep Oriol 2016? Us anomenem aquí els establiments del barri, associacions i estaments col·laboradors!

ALTRES PROPOSTES:

#ConcursSJO16 A banda de l’etiqueta #SJO16 per Twitter o Instagram, enguany sumem l’etiqueta #ConcursSJO16 a Instagram. Els que l’usin, estaran adherint-se al concurs fotogràfic de les Festes, que tindrà diferents i variats premis. A més, totes les fotografies formaran part d’una exposició al juny a la Casa dels Entremesos! Més informació i bases aquí.

Els petits dibuixants. Enguany els nens i nenes que vulguin dibuixar els Gegants del Pi, i ens enviïn el seu dibuix per correu electrònic a gegantsdelpi@gegantsdelpi.cat o el portin el dia 19 als Tallers Infantils rebran com a record una xapa commemorativa de les Festes, d’edició limitada.

Xumets. Com sempre, si durant els dies de les Festes els més petits porteu el vostre xumet a alguna de les nostres figures, us obsequiarem amb una xapa d’edició limitada exclusiva pels valents que s’atreveixen a deixar el seu xumet! Només cal que pregunteu a algun dels geganters. La resta de l’any, també ho podeu fer i us donarem la xapa igualment!

Paradeta. Els dies de la festa hi haurà la tradicional paradeta on trobareu tota la informació que necessiteu per viure unes Festes de #SJO16 al complet!