Arriben les Festes de la Mercè 2018!

Un any més, la ciutat es prepara per celebrar la seva Festa Major en honor a la Mare de Déu de la Mercè. Les Festes se celebren des de finals del segle XIX. Aquí teniu la nostra agenda!

De dissabte 15 a dilluns 24, de 10 a 20h al Palau de la Virreina (La Rambla, 99)- Exposició del Seguici Popular de Barcelona (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

De diumenge 16 a les 19h fins diumenge 23 a les 14h, de 10 a 20h a les Reials Drassanes (Museu Marítim) - Mostra de Gegants de Barcelona (amb els Gegants infantils del Pi, en Perot lo Lladre i els Gegants petits del Pi).

De diumenge 16 a

De dimecres 19 a dissabte 23, de 10 a 19h al Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial) - Mostra de Bèsties de foc (amb la Mulassa vella de Barcelona).

DIVENDRES 21 DE SETEMBRE

- Repic de Campanes. A les 17h des de la Basílica de Santa Maria del Pi, a càrrec dels Campaners del Pi.

Seguici Inaugural. A les 19h des del Palau de la Virreina (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

Toc d’Inici. A les 19.45h a la plaça de Sant Jaume (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

Passejada de Bèsties. A les 22h des del Born (amb la Mulassa vella de Barcelona i els Tabalers del Pi).

DISSABTE 22 DE SETEMBRE

Correfoc de la Mercè. A les 20.30h des de la Via Laietana (amb la Mulassa vella de Barcelona i els Tabalers del Pi).

DIUMENGE 23 DE SETEMBRE

Xambanga. A les 21h des de les Drassanes. Final a les 22h la plaça de Sant Jaume (amb els Gegants petits del Pi).

DILLUNS 24 DE SETEMBRE; Diada de la Mare de Déu de la Mercè

Matinades. A les 8h des de la plaça de la Mercè (amb els Músics del Pi).

- Anada a Ofici. A les 10.15h a la plaça de Sant Jaume fins la plaça de la Mercè (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

Mostra de Balls de Gegants. A les 10h a la plaça de Sant Jaume (amb el “Ball dels Gegants del Pi” ballat pels Gegants petits del Pi).

Passada de Nans i Gegants. A les 11h a la plaça de Sant Jaume fins al Pati Manning de la Casa de Caritat (amb els Gegants infantils del Pi, en Perot lo Lladre, els Músics del Pi i els Gegants petits del Pi).

Seguici de la Mercè. A les 12h des de la plaça de la Mercè fins al Palau de la Virreina, amb parada pels balls de l’Àliga i els Gegants de la Ciutat a la plaça de Sant Jaume (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona i els Gegants grans del Pi).

Cavalcada de la Mercè. A les 18h des del carrer de Pelai fins a la plaça de Sant Jaume (amb el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, els Gegants infantils del Pi, en Perot lo Lladre, els Músics del Pi i els quatre Gegants del Pi).

Omplim els carrers i places, gaudim tots al màxim de les Festes de la Mercè! Us hi esperem a tots!